2015-04-28 10:07:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Jó ötletei támadnak

Napi horoszkóp április 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr kedvezőtlen kapcsolatban áll a Holddal, mindenkinek lesz valami kifogása a másikkal szemben, és ön is valamilyen konfliktusba keveredhet. Este tartsa távol magát a megerőltető tevékenységektől.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A bolygóállás, ami tegnap lendületet és szabadságot hozott, ma már inkább veszélyes lesz. Vigyázzon, nehogy fejjel rohanjon a falnak! A Szűz jegyében álló Hold érzéki örömökkel teli órákat ígér estére.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Neptunusz, a csalóka bolygó áll az ég tetején. Igyekezzen, hogy délutánra minél több munkát el tudjon végezni, mert kifogyhat a lendületből. Cselekedjen gyorsan, spontán módon, így azok is segíteni fogják, akik máskor ön ellen dolgoznak.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold és a Szaturnusz kedvezőtlen kapcsolatban állnak, ezért nemcsak ön, de a környezetében élők is rettentően álmosak lesznek. Hajlamos lesz mindent a sötétebbik oldaláról látni. Bár a kilátásai pillanatnyilag komorak, hamarosan ön felett is kiderül az égbolt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A bolygók azt javasolják, hogy lassítson és nyugodjon meg, – de ki engedheti ezt meg magának egy átlagos hétköznapon? Annyit megtehet, hogy éppen csak annyit dolgozik, amennyit okvetlenül muszáj. Használjon ki minden szabad pillanatot, és merüljön el az életről és a világról születő gondolataiban.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold nemcsak a Szaturnusszal, de a Neptunusszal is kedvezőtlen kapcsolatban áll. Úgy fogja érezni, mintha minden téren a csőd fenyegetné. Szerencsére ez a bolygóállás nem tart sokáig.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Neptunusz az ön egyik betegségházának csúcsán áll, kellemetlen kapcsolatban a Holddal. Fogékonyabb lehet a fertőzésekre, de az alkohol és minden más mérgező anyag is sokkal erősebben hat a szervezetére, mint máskor. Kerülje ezeket, és ügyeljen a diétája betartására!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Neptunusz az ön horoszkópjában a kockázatvállalások területén áll, kedvezőtlen fényszögben a Holddal. Ez az időszak kedvez a kreativitásnak, jó ötletei is támadnak, de kerülje a szerencsejátékot és a spekulációt!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma ne csak a mindennapi teendőivel foglalkozzon, de álmodjon magának egy boldogabb jövőt, és tegye is meg az első lépéseket ebbe az irányba! A csillagok támogatni fogják ebben.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Neptunusz és a Hold kapcsolata miatt ma ünnepelni támad kedve. Ha nincs semmilyen évforduló, akkor is kellemes estét tölthet a partnerével a kedvenc éttermükben.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne engedje, hogy belerángassák valamilyen „pénzcsináló akcióba”, mert könnyen becsaphatják! A mai nap nem kedvez a szerencsejátékoknak sem, kerülje ezeket!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz és a Hold hatására ma emésztési problémái adódhatnak, és érzékenyen reagál mindenféle mesterséges anyagra. Kerülje az E-betűs hozzávalókat tartalmazó ételeket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: